Navigation
Sportmassage

Sportmassage is een stevige, diepe massage van de spieren, met als doel de spierconditie optimaal te houden. De strijkingen en knedingen zorgen voor een betere doorbloeding van het spierweefsel en verwijderen het opgehoopte melkzuur (spierpijn) en vocht (zware ledematen). Verhardingen in de spieren worden weer zacht gemaakt.
Sportmassage bestrijdt spiervermoeidheid, spierpijn, stijfheid en kramp. Vlak voor een grote inspanning, bijvoorbeeld een wedstrijd of training, kan een stimulerende sportmassage heel prettig zijn: de spieren worden vast voorbereid op wat  komen gaat. Hierdoor krijg je minder snel spierpijn en het  verkleint de kans op blessures. Ook in trainingsvrije periodes houdt sportmassage je spieren in een goede conditie.

massageNiet alleen als sporter, maar ook als niet sporter of minder fanatieke sporter kun je terecht voor een sportmassage. Bijvoorbeeld als je last hebt van een stijve nek, een stramme rug, vermoeide benen of als je een stevige massage gewoon prettig vindt. Sportmassage mag nooit worden toegepast bij een spierscheuring, ontsteking, wond van de huid of als er spraken is van koorts. "aan de IJssel Sportmassage" bepaalt eerst samen met jou de aard van de klachten, om te zien of je misschien doorverwezen moet worden naar een (para)medicus.  Want bij (te) ernstige klachten verwijst "aan de IJssel Sportmassage" altijd door.

Mocht dit niet nodig zijn, dan maken we een behandelplan om je klachten te verhelpen. Tijdens de behandelingen kan dit uiteraard steeds bijgesteld worden.

Ben je bang dat deze massage te stevig voor je is? Besef dan dat jij uiteraard bepaalt welke druk voor jou aangenaam is. Voor het maken van een afspraak, kunt u bellen naar het nummer
06-40468830 of mailen naar info@aandeijsselsportmassage.nl