Navigation
Ontspanningsmassage

OntspanningsmassageEen ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek op de achtergrond.

Het is een luxe massage die gebruik maakt van alle soorten massage- technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Ontspanningsmassage is geen diepe weefsel massage en is er niet voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam, maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel. 

OntspanningsmassageVeel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress. De duur van de massages kan varieren tussen de 30 en 90 minuten. Ontspanningsmassage is een gladde, zachte stijl van massage ter verbetering van de circulatie, het verminderen van spierpijn, en het bevorderen van de algehele ontspanning. 

 
Voor het maken van een afspraak, kunt u bellen naar het nummer
06-40468830 of mailen naar info@aandeijsselsportmassage.nl