Navigation
Massages

Massage is een weldaad voor uw lijf. Zeker als er veel van uw lichaam gevraagd wordt. Massage ontspant de geest, maakt de spieren los en verbetert de circulatie in je lijf: huid en spieren raken weer goed doorbloed en afvalstoffen zoals melkzuur worden afgevoerd. Hierdoor bevordert een massage het herstel na inspanning of langdurige stress. Massage helpt bovendien de kans op een blessure te verkleinen.
Na een ontspannende massage kunt u er weer tegenaan!

Sportmassage
Sportmassage is een stevige, diepe massage van de spieren, met als doel de spierconditie optimaal te houden. Sportmassage kan heel prettig zijn voor een training of wedstrijd, op deze manier kunnen de spieren worden voorbereid op wat komen gaat. Ook als niet-sporter kunt u terecht voor een sportmassage, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van een stijve nek, stramme rug, vermoeide benen of wanneer u gewoon een stevige massage prefereert. Bent u bang dat deze massage te stevig voor u is? Realiseert u zich dan dat u bepaalt welke druk voor u aangenaam is.

Ontspanningsmassage
Massage is een perfecte manier om die vastzittende schouders, stijve nek,
pijnlijke rug, verzuurde kuiten en dergelijke los te maken. Ook kan een ontspanningsmassage zorgen voor het verminderen van stressgerelateerde klachten. Bij de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van lekker ruikende olie en vindt plaats in een rustgevende ruimte. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u weer helemaal lekker in uw vel zit.   

Hotstonemassage
Bij deze massage worden warme basaltstenen gebruikt. U kunt kiezen voor een massage waarbij de stenen af en toe gebruikt worden of voor een sessie waarbij de aandacht vooral op het werken met de stenen is gericht. Zij dienen dan als ‘massagegereedschap’.

Stoelmassage
Stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel, waarin men een ontspannende en rustgevende houding aanneemt. Diverse technieken uit de Shiatsu-, Ontspannings- en Sportmassage worden gebruikt om delen van het lichaam "los" te maken. Stoelmassage is een doelgericht middel om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Men kan de kleding aanhouden tijdens deze drukpuntmassage.

Shiatsu

Met behulp van vingers, duimen en handpalmen oefent de shiatsu masseur druk uit op de gediagnotiseerde meridianen in het lichaam. Hiermee wordt geblokkeerde Ki opnieuw in beweging gebracht. Deze doorstroming van Ki heft klachten op of vermindert deze, en bevordert bovendien in het algemeen de vitaliteit en gezondheid. De hoeveelheid druk wordt tijdens de behandeling aangepast aan de constitutie en de conditie van de cliënt.

Triggerpoint
Een triggerpoint is een kleine samentrekking in spierweefsel, wat wij een spierknoop zouden noemen. De voortdurende spanning in de vezels van het triggerpoint zelf beperken de circulatie in het omliggende gebied. De ophoping van afvalstoffen, maar ook het gemis aan zuurstof en voedingsbestanddelen die voor de celstofwisseling noodzakelijk zijn, kunnen triggerpoints maanden- en zelfs jarenlang in stand houden, tenzij er ingegrepen wordt. 

Fibromyalgiemassage
Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma of FMS genoemd. Fibromyalgie massage is een softmassage welke gericht is op ontspanning, bestrijding van pijn in de spieren, bindweefsel en in en rondom de gewrichten. De massage is afgestemd op 'tenderpoints', ofwel de gevoelige plaatsen op het lichaam en is altijd gericht op uw specifieke klachten.

Voetreflexmassage
Het doel van de reflexologie is om deze harmonie weer te herstellen. Door massage, druk en warmtetoevoer van de beoefenaar kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. De organen en weefsels in het lichaam hebben allen een reflexie in de voet, waar zich de uiteinden van de zenuwen bevinden.

Voor het maken van een afspraak, kunt u bellen naar het nummer
06-40468830 of mailen naar info@aandeijsselsportmassage.nl